Newcastle Ayoze Pérez és Matt Ritchie tisztelegnek Sir Bobby Robson-val

Fogadas

„A bajnokok megverték” – mondta Mick McCarthy, aki minden rendelkezésre álló gomb megnyomásával megváltoztatta a képződményeket és a személyzet közepi játékát, de csak sikerült Newcastle-nek néhány kisebb másodlagos problémát adnia. – Newcastle jobb volt nekünk – mondta az Ipswich menedzser. – Mindent megpróbáltunk megállítani, de nem tudtunk.A játékosok nagyon keményen dolgoztak, de semmit nem dolgoztunk. ”Football League a gondolataid: Aston Villa emelkedik, de Norwich csúszik fel tovább

Hatvan másodperc telt el, amikor Pérez megnyitotta a pompás jobb lábnyomot a röplabda felszabadult Paul Dummett keresztje és Dwight Gayle fejléce után.

Cél volt, hogy Sir Bobby Robson megkönnyebbült volna, és Betclic ingyen fogadások megfelelő módon a stadion hamarosan visszhangzott a „Walking a a Robson Wonderland. ”Hogy Sir Bobby-t érdekelte volna ez a két klub közeli találkozója, amely olyan közel volt a szívéhez, hogy a közel 52 000-es tömeg egy délután, amikor Ipswich rajongók gyűltek össze a szoborán a Gallowgate-on, saját magukat véve.

A mérkőzésprogramban Kieron Dyer, az egykori angol középpályás, aki mindkét csapatért játszott, azt javasolta, hogy Benítez volt az első Newcastle menedzser, mivel Robson képes volt visszatérni a Bajnokok Ligájába.Dyer azt jósolta, hogy a Tynesiders a következő évadban meglepődné a Premier League-et.

Benítez tudja, hogy rengeteg kemény pálya fedezhető fel, mielőtt a felső szintre való visszatérés biztosítva van, és megfelelő aggodalomra ad okot, amikor Ipswich Leon A baloldali lövést a rendőrség ellen rendezte Tom Lawrence keresztje után.

Ellenkező esetben Newcastle nagyon magas volt Ritchie-vel és Gayle-lel hiányzott néhány első félidőben. Ezen túlmenően büntetést kellett volna kapniuk, amikor Bartosz Bialkowski elindította Gayle-t, miután Jonjo Shelvey hibásan kanyarodott, de Betclic internetes sportfogadás megmagyarázhatatlanul James Adcock, a játékvezető nem értett egyet. kibontakozott, és mégis, a játékosai nem tudták kihasználni előnyüket.Miután Ritchie a Dummett-keresztre rögzítette a hüvelyk szélességét, és Bialkowski jól tette, hogy visszavonja Yoan Gouffran lövését, Newcastle szűk vezetésének törékenysége ideges feszültséget teremtett, amikor Ipswich ellentámadt. zaklatottnak tűnt, volt egy varázslat, amikor a pass-and-move játék rájuk kattintott, amikor még Shelvey is elnyomott Jonathan Douglas és Adam Webster közeli középpályás figyelmeztetései miatt.

McCarthy utcai elrontási taktikája, bár röviden, sikerült Newcastle-t Ipswich szintjére húzni. „Összességében ez egy másik jó győzelem volt, és könnyű volt a végén” – mondta Benítez -, de a második félévben megnehezítették számunkra.

Pérez második célja, hogy növelje a hangját és visszaállítsa a párt légkörét.McCarthy a mérkőzés előtti pontot hangsúlyozta, hogy hangsúlyozza a Ritchie által okozott veszélyt, de mégis, Josh Emmanuel nem tudta megakadályozni, hogy a korábbi Bournemouth-túllépő tökéletesen áthaladjon Péreznek, hogy beleharapja a labdát a terület belsejéből.

Ritchie lassan elkezdte a játékot, de egyértelműen megmentette a legjobbat. Lehet, hogy régebben szeretné igazolni McCarthy ítéletét, és Ritchie egy Betclic online sportfogadás hosszú távú célt szerzett magának, és Bialkowskit egy finoman ívelt lövéssel verte le, amelyet a bal lábának külső részével küldtek a Perez-gyel való cseréje után.

„Newcastle egy nagyon jó csapat és mindhárom befejezésük mesés volt – mondta McCarthy. – Megvan, amit megérdemeltünk. Semmit.”