1xbet case pariuri online autorizate

1xbet

Mijlocul de plată al casei de pariuri

1xbet este suficient de inteligent pentru a nu lua niciun comision în funcție de tipul de depozit pe care îl faceți. Suma minimă de depozit este de 10 euro pe care o poți face prin transfer bancar, cu carduri bancare precum Mastercard, card de credit sau Visa, dar și cu PayPal, Neteller, Skrill Neosurf, case pariuri online autorizate TicketPremium și cardul preplătit Paysafecard. Retragerea câștigurilor dumneavoastră se va face numai prin transfer bancar cu un prag minim de 15 euro gratuit. Doriți să vă recuperați câștigurile sub 15 euro? O poți face, dar nu va fi fără costuri… Acesta este micul dezavantaj al site-ului care vrea să încurajeze jucătorii să parieze în continuare. Limita de câștiguri este mult mai mică decât la 1xbet, deoarece este stabilită la 20.000 de euro pe pariu.

1 serviciu pentru clienți xbet

O intrebare ? O problemă cu un pariu? Veți putea contacta serviciul clienți 1xbet direct de pe site, sub „contact”. Puteți alege apoi să fiți pus în legătură cu un consilier 1xbet prin mesagerie instantanee, de la 10:00 până la miezul nopții, în fiecare zi a săptămânii. De asemenea, puteți completa un formular de contact pentru a vă rezolva problema prin e-mail, dar timpul de răspuns este de până la 48 de ore. Site-ul nu a considerat de cuviință să configureze o linie telefonică și este puțin păcat .

Site-ul de pariuri sportive online 1xbet a pus la dispoziția clienților săi un serviciu de asistență pentru clienți, care rămâne totuși destul de simplist. Am făcut un bilanț al motivelor care vă pot determina să îl contactați și a mijloacelor pentru a face acest lucru.

Cum să contactați serviciul pentru clienți 1xbet?

Dacă trebuie să contactați un asistent al serviciului pentru clienți 1xbet, este posibil să vă simțiți puțin dezamăgit de faptul că nu puteți avea pe cineva la telefon. Într-adevăr, operatorul de pariuri online nu și-a planificat o linie telefonică telefonică, ceea ce este destul de regretabil. Dar, spre deosebire de concurentul său 1xbet, care nu are nici măcar un serviciu de mesagerie instantanee, puteți ajunge la serviciul pentru clienți 1xbet prin chat pe site, 7 zile pe săptămână, de la 10:00 a.m. până la miezul nopții. Dacă doriți să trimiteți un e-mail, o puteți face la următoarea adresă: support@1xbet.fr.

De ce să contactați asistența 1xbet?

Dacă te confrunți cu o problemă de conexiune cu contul tău 1xbet, vei putea găsi pe site-ul nostru informații care te vor ajuta să o rezolvi, în special cu secțiunea noastră „ghidul parior” care îți permite să înțelegi diferitele etape ale pariurilor sportive. în linie. Dar uneori acest lucru nu este suficient și va trebui să contactați serviciul pentru clienți 1xbet. Am întocmit o listă neexhaustivă de cazuri în care serviciul pentru clienți vă poate ajuta.

Probleme de înregistrare online

Ați introdus informațiile personale exacte și totuși înregistrarea dvs. nu este validată. L-ai trimis în 30 până la 40 de zile, în funcție de operator, după actul tău de identitate valabil și extrasul tău de identitate bancar? Dacă nu este cazul, atunci nu puteți primi PIN-ul prin poștă, ceea ce vă va permite să retrageți banii din câștigurile dvs. Dacă ți-ai trimis documentele, poate că nu sunt suficient de valide sau vizibile. Dacă, în ciuda vizibilității și validității documentelor dvs., contul dvs. nu este validat, puteți contacta serviciul clienți 1xbet fără a aștepta.

Depunerile mele, retragerile mele

Veți găsi pe fiecare fișă detaliată a caselor noastre de pariuri posibilitățile de depunere a banilor pe care vi le oferă operatorul de pariuri online. Veți găsi și suma minimă de depunere pe care va trebui să o faceți pe site. Unele site-uri percep un comision pentru depozitele efectuate cu anumite tipuri de portofele electronice. Dacă depozitul dvs. nu trece, este posibil să fi depășit limita stabilită la deschiderea contului dvs. pe moderatorul jocului. Dacă aveți o problemă, puteți contacta serviciul 1xbet.